Telemundo: Vizitoni Shqipërinë, xhevahir në Ballkan!

Spanjollët anembanë botës duhet të vizitojnë Shqipërinë, xhevahirin e Ballkanit”. Kjo ishte thirrja e një prej mediave më të njohura madrilene, “Telemundo”, përmes një artikulli të fundit. Sipas gazetarëve spanjollë, të njohësh Shqipërinë të nevojitet një udhëtim përmes historisë dhe bukurisë të jashtëzakonshme të natyrës. “Dëshirojmë ta njohim këtë tregim …

Më shumë