Home / Tag Archives: Kastriot Berishaj (page 5)

Tag Archives: Kastriot Berishaj

Kastriot Berishaj: Shqipëria do të bashkohet vetëm atëherë kur të arrestohen këta faqezinjë dhe këlyshët e tyre në vilajetet e tjera shqiptare

Nga Kastriot Berishaj Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar Jetësimi i aspiratës shekullore të shqiptarëve, bashkim fizik i trojeve shqiptare sipas aktit juridik të 28 Nëntorit të vitit 1912 të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë, me kufijt e saj natyror është një proces i pashmangshëm, por aktualisht për fat të …

Më shumë

The difference between United Albania and “Greater Albania”

Neighboring states (occupiers of Albanian territories) all too often tend to try and equate the term United Albania with the term “Greater Albania” which does not contain or imply the same meaning. The term United Albania means nothing more and nothing less than the territories historically populated by the autochthonous …

Më shumë