Home / Tag Archives: Kastriotët e Dardanisë

Tag Archives: Kastriotët e Dardanisë

“Kastriotët e Dardanisë”: Jemi me Policinë, Ushtrinë dhe popullin shqiptar, por kundër të gjithë kriminelëve të klasës politike

Iniciativa Qytetare “Kastriotët e Dardanisë” i’u bënë thirrje shqiptarëve të Republikës së Shqipërisë administrative për maturi, përgjegjësi dhe gjakftohtësi. Fatkeqësisht, klasa politike dhe krerët e shtetit shqiptar nuk janë asgjë tjetër veçse investim i shërbimeve sekrete të armiqve tanë. “Kastriotët e Dardanisë” janë me Kastriotët e Shqipërisë, por vetëm në …

Më shumë

Arrestohet kryetari i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

Kryetari i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”, z. Kastriot Berishaj është ndaluar nga Policia Shqiptare në kufirin e Morinës. Ndales dhe ende nën mbajtje nga Policia e faqezinjëve të kryekriminelit Edi Rama dhe tradhtarit Ilir Meta! Gënjeshtrat për kinse largimin e barrierave kufitare u’a shitni të tjerve! NUK NA NDALNI …

Më shumë

Kastriot Berishaj: Flamuri dardan të zyrtarizohet si flamur shtetëror ndërsa emri i shtetit të bëhet Dardania

kryetari i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”, z. Kastriot Berishaj, njëherit ish-kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar është zotuar për ndryshimin e flamurit shtetëror të Republikës së Kosovës me atë Dardan dhe njëherit ka kërkuar ndryshimin ligjor të emrit të shtetit nga Kosova në Dardani. Ja postimi i plotë: …

Më shumë