Home / Tag Archives: Kosovë

Tag Archives: Kosovë

Pa rikthim në identitet kombëtar dhe largimin e kulturave të huaja, nuk ka bashkim kombëtar!

Nga Kastriot Berishaj Objektet e kultit të feve të huaja janë shëndrruar në baza të organizatave terroriste të shteteve armiqësore, të cilat synim kryesor kanë, që përmes fesë dhe investimeve të tyre të mrapashta të tjetërsojnë shqiptarët në shkijë (kupto: serb, me origjinë shqiptare), osmanlinjë dhe përzirje të tjera artificiale …

Më shumë

Elena Kocaqi: Kosova të quhet DARDANI dhe jo me emrin sllav Kosovë

Elena Kocaqi mbron idenë e kandidatit për deputet në Kuvendin e Dardanisë, Kastriot Berishaj për ndryshimin e emrit të shtetit nga “Kosova/o” në DARDANI dhe flet rreth domosdoshmërisë së rikthimit në identitet kombëtar dhe largimin e emrave dhe mbiemrave të huaj./www.Kastriotet.AL Emri Kosovë është një emer sllav qe u vendos …

Më shumë